Informacja prasowa Intralox: Firma Tyson Foods po raz drugi przyznaje firmie Intralox miano „Supplier of the Year”

Firma Intralox, L.L.C., po raz drugi w ciągu 5 lat zostaje wyróżniona mianem „Supplier of the Year” (Dostawca roku) przez firmę Tyson Foods, Inc.. Wyróżnienie przyznane w kwietniu 2012 r. stawia firmę Intralox jako drugiego dwukrotnego zwycięzcę w tej kategorii. Kryteriami oceny branymi pod uwagę podczas wyboru były: wkład wniesiony w nieprzerwane ulepszanie produktów i usług, wyniki ankiet przeprowadzonych w oddziałach firmy Tyson, czas realizacji zamówień i zadowolenie klientów, skuteczność sprzedaży i sprawność w udzielaniu pomocy technicznej, a także łatwość współpracy i wszelkiego rodzaju dodatkowe wysiłki dokładane do powodzenia realizacji kontraktów.

Nagroda firmy Tyson: „Supplier of the year” (Dostawca roku)Budowanie znaczącej wartości ekonomicznej swoich klientów jest podstawą misji firmy Intralox. Współpraca z klientami owocuje głębokim zrozumieniem ich potrzeb i stojących przed nimi wyzwań. Firma Intralox wcześnie wyciąga wnioski, dzięki czemu szybko opracowuje najskuteczniejsze rozwiązania, które sprostają wymaganiom. Długa współpraca firm Tyson i Intralox okazała się bardzo pomyślna dla obu stron.

W kontekście globalnym firmy Intralox i Tyson rozwijały się wspólnie. Przykładem tego rozwoju jest wsparcie, jakie zakład Intralox w Chinach udzielił powiększanemu zakładowi firmy Tyson w prowincji Jiangsu. Co więcej, współpraca z firmą Tyson, która jako pierwsza testowała nowe technologie – od produktów z serii ARB po taśmy z Hi-Temp, zaprocentowała odkryciami cennymi dla obu tych firm.

„Czujemy się zaszczyceni mogąc ponownie odebrać to wyróżnienie z rąk firmy Tyson” powiedział Prezes firmy Intralox, Edel Banks. „Gdy po raz pierwszy otrzymaliśmy tę nagrodę, przekazałem członkom zespołu firmy Tyson, że nie poprzestaniemy na tym sukcesie. Bardzo mnie cieszy, że firma Intralox w dalszym ciągu świadczy najwyższej jakości usługi dla firmy Tyson. Jednakże jeszcze bardziej ekscytujące jest to, co nastąpi w przyszłości. Nasza firma ma potencjał na dalsze ulepszanie dostępnych produktów – zwłaszcza na potrzeby firmy Tyson. Nie mogę się doczekać rozpoczęcia tych działań”.

Firma Intralox w 2008 r. po raz pierwszy zdobyła nagrodę „Supplier of the Year”. Aby dowiedzieć się więcej o produktach Intralox dla branży mięsnej, drobiowej i owoców morza, kliknij tutaj.

Wiadomości i spostrzeżenia